F1-sarjan mestaruustaistelun viimeiseksi jämähtäneen Williamsin kuskilupaus Sergei Sirotkin kertoi olevansa todella pettynyt Itävallan kisasuoritukseensa.

Williamsin alennustila sai jatkoa Itävallassa. Talli oli laskenut paljon uusien teknisten päivitysten varaan, joiden piti parantaa suorituskykyä.

– Meillä on tulossa muutamia mielenkiintoisia osia, joiden odotamme ratkaisevan paljon isompia ongelmia kuin kaikki muut osat, mitä olemme tuoneet aiempiin kisoihin, venäläinen hehkutti viime viikolla Motorsport Weekille ennen Itävallan kisaa.

Viime sunnuntaina toivottua nousua ei saatu kuitenkaan vielä aluille.

Venäläiskuski onnistui nousemaan 13. sijalle tallitoveri Lance Strollin keskeytettyä. Kisasta ei jäänyt silti käteen ainuttakaan MM-pistettä.

Sirotkin myönsi suoraan, että Itävallan kisapäivä oli todella karvas pettymys. Kisan alkumetrit antoivat merkkejä paremmasta kilpailusta kuin se päätyi lopulta olemaan.

– Se kisa oli todellinen pettymys. Heti alusta asti minulla sujui hyvin. Aina kun olin sisäpuolella, olin kuitenkin todella lähellä törmäyksiä, Sirotkin harmitteli The Checkered Flagin haastattelussa.

– Edessä oli niin paljon liikennettä, että jouduin hidastelemaan koko ajan välttääkseni törmäykset edessä olevien autojen kanssa. Sen sijaan, että olisin noussut sijoissa, taisin hävitä niitä hieman, venäläinen huokaisi.

Lähteet: The Checkered Flag, Motorsport Week