Mercedeksen kuskikaksikko tulee erittäin hyvin toimeen. Unkarissa voittoa juhlinut Lewis Hamilton halusi tuoda hänen ja Valtteri Bottaksen keskinäisen kunnioituksen esille Instagramissa.

Hamilton aktivoitui ajosuoritteen jälkeen sosiaalisen median tilillään. Kesken iloisten voitonjuhlintaan keskittyvien postausten Hamiltonin My Storyyn ilmestyi pitkä teksti Bottasta koskien.

– Viimeinkin aikaa hengähtää. Haluan ylistää ja kiittää Bottasta. Ilman hänen erinomaista ajoaan en olisi kyennyt ehkä voittamaan tänään, tai se olisi ollut ainakin todella vaikeaa, Hamilton aloittaa.

Bottas toimi vanhemmilla renkailla ajaessaan tehokkaana tulppana takana vaanineille Ferrareilla. Kriittisten kierrosten aikana Hamilton onnistui kasvattamaan etumatkaansa takaa-ajajiin, ajaen lopulta helppoon voittoon. Bottas itse tipahti lopussa viidenneksi.

– Taistelunsa ansiosta hän pelasi tallille kolme arvokasta lisäpistettä. Älkää unohtako, tallille merkkimestaruus ja voitto ovat kaikki kaikessa. Tänään hän oli siis avainroolissa. Minulle hän antoi uskomattoman suuren avun tukien tallikaveriaan, jonka haluan myös tunnustaa. Välillämme on syvä kunnioitus, Hamilton kirjoitti.