Haasin F1-tallin johtomies Günther Steiner myönsi turhautuneensa Romain Grosjeanin jatkuvaan kolarointiin.

Ranskalais-sveitsiläisen kuljettajan kausi on mennyt penkin alle. Grosjean on ajanut pisteille vain kerran ja keskeyttänyt jopa neljä kisaa.

Keskeytysten lisäksi mies on romuttanut Haasinsa useaan otteeseen vapaissa harjoituksissa.

Viime sunnuntaina Silverstonessa mies törmäsi tallitoveriinsa Kevin Magnusseniin kisan avauskierroksella ja ajautui vielä ulos kolarissa Carlos Sainzin kanssa.

Tallipäällikkö Steineria on alkanut ärsyttää, ettei talli ole tienannut enempää pisteitä autonsa laadukkuudesta huolimatta.

Grosjeanin toistuvat virheet ovat alkaneet turhauttaa Haas-pomoa toden teolla. Steinerin mukaan kolareita ei voi enää laittaa pelkän epäonnen piikkiin.

– En sanoisi tätä huonoksi tuuriksi. Se on hieman turhauttavaa. Joka kerta, kun toivomme kaiken kääntyvän paremmaksi hänen osaltaan, näin käy taas uudestaan. Tulemme kyllä pärjäämään, mutta se ei ole helppoa, tallipomo ärähti Crash.netin mukaan.

– Olimme toivoneet, että pääsisimme ylöspäin, mutta nyt olemme taas alhaalla roskien keskellä. Meidän on päästävä taas ulos. Tulemme pääsemään ulos. Se vaatii aina kovaa työtä, Steiner sanoi.

Lähde: Crash.net