Maranellonpunaisen F1-tallin miehistö muistaa eilen menehtynyttä entistä Ferrarin pääjohtajaa Sergio Marchionnea mustilla surunauhoilla Hungaroringin varikolla.

Uutisoimme eilen Ferrarin pitkäaikaisen pääjohtajan ja Fiat-Chryslerin autokonsernin vanhan toimitusjohtajan kuolleen 66-vuotiaana.

Rakastetun johtomiehen yllättävä poismeno järkytti italialaistallia pahasti. Miehen terveydentila heikentyi niin äkillisesti, että Ferrari joutui nostamaan vasta Marchionnen tilalle uuden pääjohtajan John Elkannin.

Elkann kommentoi eilen vanhan kollegansa menehtymistä. Miehen mukaan koko Ferrarin väki suree intohimoisen konkarin kohtaloa.

– Valitettavasti peloistamme on tullut totta. Ystävämme Sergio Marchionne on poissa. Minä ja perheeni tulemme aina olemaan kiitollisia hänelle teoistaan. Hänen vaimonsa Manuela ja poikansa Alessio ja Tyler ovat ajatuksissamme, Elkann sanoi BBC:n haastattelussa.

Ferrarin F1-talli päätti kunnioittaa pitkäaikaisen nokkamiehensä muistoa pitämällä mustia surunauhoja paitojensa hihoissa Unkarin kisaviikonloppuna. Italialaisten hieno ele ikuistettiin F1-analyytikko Albert Fabregan Twitter-kuvaan.

Albert Fabrega

@AlbertFabrega
Brazaletes negros d luto en Ferrari. Sergio Marchionne estará en mente d todos este fin d semana.