Renaultin F1-tallin kuljettaja Carlos Sainz Jr. on varautunut siihen, että Silverstonessa tulee ensi viikonloppuna vettä niskaan.

Kuten kaikki tietävät, Brittien saarilla sadepäivät ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Märällä kelillä F1-autolla ajaminen tarjoaa aina aivan erilaista haastetta.

Sateen mahdollisuus tekee Britannian GP:stä Sainzille entistä mielenkiintoisemman ja haastavamman koitoksen.

– Sää vaikuttaa olevan varsin yleinen puheenaihe Iso-Britanniassa. Sade tekee aina asioista mielenkiintoisempaa ja on haaste ajaa Formula 1 -autoa niissä olosuhteissa, espanjalainen pohdiskeli The Checkered Flagin haastattelussa.

– Silverstone saattaa tarjoilla sitä, koskaan ei tiedä! Käyn Enstonessa aika usein, joten voisi sanoa minun tottuneen alueeseen. Sää saattaa olla siellä sellainen, Sainz lisäsi.

Renault-pilotti ei kuitenkaan usko märän kelin haittaavan pätkääkään intohimoisia brittiläisiä moottoriurheilun ystäviä.

– Sää ei koskaan estä brittiläisiä faneja saapumasta paikalle Silverstoneen sankoin joukoin. Se on mielestäni todella vaikuttavaa, että fanit tulevat olemaan siellä koko päivän missä tahansa olosuhteissa, Sainz hehkutti.

Lähde: The Checkered Flag