Daniel Ricciardolta paljastus suhtautumisestaan Red Bullin jättiratkaisuun – ”Se oli tärkeää minulle”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Red Bullin F1-tallin tähtikuski Daniel Ricciardo paljasti Motorsportille, että hänelle oli tärkeää ymmärtää tallinsa motiivit Honda-ratkaisun taustalla.

Australialaiskuski ei ole vielä vahvistanut ensi kauden työnantajaansa. Neuvottelujen Red Bullin kanssa tiedetään kuitenkin olevan pitkällä.

Red Bull julkisti aiemmin vaihtavansa moottoritoimittajansa Renaultista Hondaan ensi kaudeksi. Ratkaisu herätti F1:n maailmassa paljon mielenkiintoa ja myös epäilyksiä.

Ricciardo myönsi, että hänkin kaipasi hieman selityksiä tallipomoiltaan jättimäisen päätöksen osalta.

– Luulen, että ennen, kun pääsemän ajamaan Hondaa en voi tietää 100-prosenttisesti. Olen tietenkin jutellut asiasta tallin kanssa useammin kuin kerran. He ovat kertoneet minulle syynsä siihen, aussitähti kertoi.

– Minulle oli tärkeää ymmärtää, miksi he ovat tehneet niin. Se ei voi olla tehty vain täysin tunteiden pohjalta, kuten ”Renaultin kanssa oli paskaa, ihan sama, teemme tämän, sillä haluamme muutosta”, Ricciardo avasi kantaansa.

 

Ricciardo kuitenkin korosti, että tallipomot saivat vakuutettua hänet ratkaisun syistä.

– He ovat selvästi tehneet kotiläksynsä ja uskovat vahvasti sen olevan hyvä juttu, eikä vain tunteellinen päätös. He ovat tehneet parhaansa yrittäessään vakuuttaa minua siitä.

Lähde: Motorsport

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!