© Kuva: Getty Images

Aika-ajoissa nähtiin todella ruma tappio tallikaverille: ”Auto oli ajokelvoton tänään”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Stoffel Vandoornen vaikea F1-kausi jatkui Silverstonen GP:n aika-ajoilla. Fernando Alonso pesi belgialaisella jälleen kerran lattiaa.

Vandoorne ei ole pystynyt voittamaan tallikaveriaan vielä kertaakaan aika-ajoisa tämän kauden kymmenellä yrittämällä. Rujo tilasto ei imartele edelleen tulevaisuudentähden mainetta nauttivaa Vandoornea.

Silverstonessa ero oli massiivinen, peräti yhdeksän kymmenystä. Alonso taisteli itsensä jatkoon aika-ajojen avausosiosta ollen lopulta 13:s. Vandoornen ajelut päättyivät ruutuun 17 oikeuttavaan suoritukseen jo Q1:ssä.

Vandoorne kuvaili päiväänsä erittäin haastavaksi.

– Auto oli ajokelvoton tänään, enkä osaa yhtään kertoa mistä se johtuu. Se tuntui huonolta jo aamusta lähtien, emmekä onnistuneet löytämään parannuskeinoa aika-ajoihin mennessä, Vandoorne totesi Autosportille.

– Tämä on todella turhattavaa. Minulla ei ollut vauhtia lainkaan. Autoa oli käytännössä mahdoton ajaa, ja säälittävä tulos oli seurausta siitä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon