Eilisen kauneimpien McLareneiden listauksen innoittamana on syytä nostaa jalustalle myös toinen takavuosien mahtitalli, jolla on tällä hetkellä vaikeaa. On Williamsin vuoro saada suitsutusta takavuosien onnistumisistaan.

TOP5: Kaikkien aikojen kauneimmat McLarenit – Häkkinen ja Räikkönen saivat kilpailla melkoisilla kaunokaisilla

Tuttuun tyyliin listan kilpa-autot ovat täysin toimittajan oman makumieltymyksen perusteella valitut.

Näistä autoista tekee hienon sekä tyylikkyys, että myös komeiden väritysten saaminen luontevasti osaksi autoa. Sponsoritkin ovat varmasti olleet tyytyväisiä nämä autot nähdessään.

5. Williams FW11 (1986)

Kuva: Getty Images

Melkoinen väriläiskä, mutta silti erittäin tyylikäs kokonaisuus. Muhkeat muodot suorastaan alleviivasivat väkivahvan Hondan turbomoottorin tehoa. Isot takarenkaat ja siivekkeet täydentävät kokonaisuuden.

4. Williams FW08 (1982)

Kuva: Getty Images

Ensimmäisen ”väritysaikakauden” komein menopeli, eikä vähiten Keke Rosbergin mestaruuden ansiosta. Valkoinen ja vihreä toimivat maltillisesti yhdistettynä erinomaisesti.

3. Williams FW38 (2016)

Kuva: Getty Images

Williams palasi muutaman vaikean vuoden jälkeen takaisin huipulle kuin taikaiskusta samalla kun väritys pistettiin uusiksi. Sattumaa, ehkä, mutta valkoinen väri yhdistettynä legendaarisiin Martinin raitoihin toimii peijakkaan hyvin.

2. Williams FW16 (1994)

Kuva: Mike Hewitt/Allsport

Tämä auto muistetaan Ayrton Sennan traagisesta kohtalosta, mutta visuaalisesti ajateltuna auto on ansainnut paikkansa positiivisemmastakin asiasta. Sinivalkoinen väritystoimii, ja matala nokka on kaunis.

1. Williams FW22 (2000)

Kuva: Mark Thompson/ALLSPORT

Parin vuoden punaisten väriläisköjen jälkeen Williams löysi maltin värityksensä suhteen, ja millä tyylillä! BMW-yhteistyö yhdistettiin täydellisellä tavalla värityksessä, joka hiveli myös pääsponsori Compaqia. Tyylikäs pirssi kaikin puolin.