Rallin hallitsevan maailmanmestarin Sebastien Ogierin palvelukset ovat haluttua tavaraa rallimarkkinoilla. Ranskalaiskuljettajaa kaivataan myös Citroenin leiriin.

Ogier ajoi tallissa kauteen 2011 saakka, mutta kasvaneet erimielisyydet Sebastien Loebin kanssa saivat nuoremman ranskalaistähden vaihtamaan leiriä Volkswagenille. Se kannatti, sillä mestaruusputki käynistyi kaudesta 2012. Edellinen titteli osui kohdalle M-Sportin Fordilla.

Nyt Ogier on rallimaailman kirkkain tähti, ja Loeb enää silloin tällöin näyttäytyvä entinen suuruus. Kris Meeken potkut ovat avanneet talliin myös uuden paikan, jossa Ogier mielellään nähtäisiin.

– Jos minulle sanottaisiin että Ogier on vapailla markkinoilla ja kiinnostunut Citroenista, niin totta kai sanoisin samaa hänestä, tallipomo Pierre Budar toteaa Autosportille.

– Mietimme tällä hetkellä kaikkia vaihtoehtoja. Meidän on päätettävä pian kuskikokoonpano ensi kaudeksi.

Ogierin sopimus M-Sportin kanssa päättyy tähän kauteen. Fordin lisääntynyt panostus rallitallin toimintaan on saanut Ogierin kuitenkin olemaan mielissään, joten hänen lähtönsä tallista ei ole kirkossa kuulutettu.