Renault-pomo puolustaa McLaren-kuskia: ”Kun sinulla on Alonso vieressä, asiat ovat monimutkaisempia”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaistalli Renault on ilmoittautunut jahtaamaan McLarenin Stoffel Vandoornea, jos belgialaiskuski saa lähtöpassit brittitallista.

Vandoornen ympärillä on ollut paljon huhuja, että hän saattaisi joutua lähtemään McLarenilta tämän kauden jälkeen, joka on osoittautunut pieneksi pettymykseksi belgialaiselle.

Asiaa ei helpottanut ainakaan kanadalaisliikemies Michael Latifin jättisijoitus McLareniin. Hänen poikansa Nicholas Latifi ajaa Formula 2 -sarjaa. Voit lukea uutisen aiheesta täältä.

Renault-pomo Cyril Abiteboul on ollut kiinnostunut Vandoornen hankkimisesta.

– Älkää sanoko, että Stoffel tulee Renaultille, koska niin asia ei ole. Hän on kuitenkin kuljettaja, jota tarkkailemme. Kun mietin mahdollisia vaihtoehtoja, otan Stoffelin huomioon, Abiteboul kertoi belgialaiselle Le Derniere Heure -lehdelle.

Vandoorne on menestynyt erinomaisesti alemmissa luokissa, joten Abiteboul uskoo vahvasti taitojen yhä olevan tallella. Hän pitääkin McLarenia hieman vaikeana ympäristönä nuorelle kuljettajalle.

– Mutta kun sinulla on Fernando (Alonso) vieressä, asiat ovat monimutkaisempia. Etenkin McLarenin viime vuosien tilanteessa.

Vandoorne itse kommentoi potkuhuhuja hiljattain. Belgikuski oli vakuuttunut, että hän on McLarenin tulevaisuus ja jatkaa tallissa pitkään (uutinen).

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…