Mercedeksen F1-tallin tähtikuski Lewis Hamilton vakuutti, että vaikea alkukausi ei ole ottanut koville. Brittikuljettaja kertoi enemmänkin nauttivansa haasteista.

Hallitsevan mestaritallin Mercedeksen kausi ei alkanut aivan tallin odotusten mukaisesti. Saksalaistalli on jäänyt selvästi hieman jälkeen Ferrarista, ja Red Bull on noussut haastamaan yhä lähemmäksi.

Hamiltonin mukaan kyseessä on kuitenkin ainoastaan hyvä asia. Brittitähti painotti tuoreessa Formula 1:n verkkosivujen haastattelussa, että pieni haaste sopii hänelle paremmin kuin hyvin.

– Kerron teille ihan tosissani, teemme kaikkemme voittaaksemme jokaisen kisan. Sitten Ferrari voittaa tuon ja Red Bull tämän. Se on mahtava asia. Minä henkilökohtaisesti rakastan sitä. Se haastaa minua enemmän kuin voin kuvailla, Hamilton hehkutti.

– Se on suurin haaste, mitä minulla on ollut poikieni kanssa, mutta rakastan sitä haastetta. On mahtavaa joutua kaivamaan niin syvälle tekniseen osaamiseeni kuin pystyn. Joudun oppimaan enemmän kommunikoinnista ja auton asetusten valinnasta. Olen nauttinut kaikista näistä asioista, Mercedes-stara lisäsi.

Lähde: Formula 1