Montrealissa kolaroinut Toro Rosso -kuski Brendon Hartley otti Instagram-päivityksessään kantaa huhuihin potku-uhastaan.

Uusiseelantilaiskuskin otteet ovat olleet alkukaudella vaihtelevia. Kanadassa hyvä aika-ajotulos valui viemäriin, kun Williamsin Lance Stroll menetti autonsa hallinnan ja puristi Hartleyn seinään. Voit katsoa videon tilanteesta täältä.

Hyvien tulosten puute ja toistuvat virheet ovat nostaneet suuren huhumyllyn siitä, että Hartleylle kaavailtaisiin potkuja Toro Rosson tallista.

Hartley on kuitenkin vakuutellut useaan otteeseen, ettei hän ota liikaa paineita kaudestaan. Montrealin kolarin jälkeen mies otti jälleen kantaa potkuhuhuinsa Instagramissa.

– Kiitos kaikista viesteistä, joita on tulvinut sosiaaliseen mediaani. Olen kunnossa. Kyllä, minulla on hieman epäonnea viime aikoina ja taustalla on ollut hieman melua. Tunnen kuitenkin itseni vahvaksi ja nälkäisemmäksi kuin koskaan.

– Aion jatkaa työskentelemistä seuraavaa kisaa kohti. Minulla on täysi luotto itseeni ja ihmisiin ympärilläni. Kaikista tärkeintä on se, että minulla on edelleen hymy naamallani, Hartley vakuutteli.

 

Juttua muokattu: Stroll aiheutti kolarin eikä Hartley, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.