Mercedeksen moottoriurheilujohtajan Toto Wolffin mukaan kuluvalla kaudella mitään ei voida ottaa itsestäänselvyytenä. Mestaritallin pomo uskoo MM-taiston ratkeavan pieniin yksityiskohtiin.

Tällä kaudella F1-sarjan kärkikolmikon voimasuhteet ovat eläneet vahvasti. Red Bull ja Ferrari ovat päihittäneet ajoittain Mercedeksen suorituskyvyllään.

Valmistajien mestaruuttaan puolustavan saksalaistallin johtomies tiedostaa kauden erityisen tilanteen. Aiempaan menestykseen ei voi turvautua, vaan suorituskykyä on kehitettävä ahkerasti.

– Viime kisojen tulokset osoittivat, että kyse on yksityiskohdista – näin on enemmän kuin koskaan aiemmin. Marginaaliset erot määrittivät kisan tuloksen sekä Montrealissa että Ranskassa. Jokainen yksityiskohta on saatava oikein voittaakseen, Wolff pohti The Checkered Flagin haastattelussa.

– Paperilla meidän pitäisi olla vahvoilla Itävallassa. Meillä oli nopein auto Ranskassa ja olemme esitelleet hyviä suorituksia Spielbergissä aiemmin. Tällä kaudella mitään ei voi kuitenkaan ottaa itsestäänselvyytenä, sillä kaikkien kärkikolmikon tallien suorituskyky on niin lähellä toisiaan, Mercedes-jehu myönsi.

 

Lähde: The Checkered Flag