Red Bull -kuski Max Verstappenin tunteet kuumenivat Montrealin GP:n lehdistötilaisuudessa. Hollantilaiskuski närkästyi, kun toimittajat kyselivät miehen alkukauden lukuisista ajovirheistä. Ajotyylin vaihtaminen ei ole käynyt mielessä.

– Alan todella väsyä kaikkiin kommentteihin, että minun pitäisi muuttaa lähestymistapaani. En aio koskaan tehdä sitä, koska se on tuonut minut siihen, missä nyt olen. En kuuntele ketään, joka sanoo tuollaista, ja teen omaa juttuani, Verstappen vastasi.

Vajaa kaksi viikko sitten Monacon GP:ssä Verstappen pilasi mahdollisuutensa kärkitaistoon, kun hän kolaroi seinään aika-ajossa. Tallikaveri Daniel Ricciardo suhautti kilpailun voittoon.

– Tietenkään asiat eivät ole menneet toivomalla tavalla. Olen tehnyt muutamia virheitä, kuten Kiinassa ja Monacossa, mutta en silti ymmärrä, miksi asiasta puhutaan näin paljon, Verstappen tiuski.

Itseluottamusta 20-vuotiaalta kuskilta ei kuitenkaan puutu.

– Alan olla todella väsynyt näihin kysymyksiin. En ymmärrä miksi kysymykset koskee vain menneitä viikonloppuja. Olen varma, että saamme asiat käännettyä. Nopeutta minulta on löytynyt joka kisassa.

MM-sarjassa Verstappen on Kimi Räikkösen takana kuudentena 35 pisteellään.