Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen ilmaisi olevansa innoissaan uudesta moottorikumppanista Hondasta.

Red Bull ei ole pystynyt haastamaan täysin kärkitalleja Mercedestä ja Ferraria moottorivoimaa vaativilla radoilla, sillä Renaultin voimanlähde ei ole antanut tarpeeksi tehoa.

Radoilla, joilla on paljon hitaita mutkia, Red Bull on ollut kilpailijoitaan kovempi. Honda esitteli uuden moottoripäivityksen Kanadassa ja se toi lisää vauhtia noin kolme kymmenystä kierroksella (uutinen). Näin ollen Verstappen on syystäkin innoissaan uudesta moottorivalmistajasta.

– Katsoen heidän suorituskykyään tänä vuonna ja kehitystä, jota he ovat tehneet etenkin Kanadassa, kaikki on näyttänyt positiiviselta, hollantilainen sanoi torstaina Ranskassa.

Verstappenin mielestä on myös erinomaista, että Red Bull ja sen kakkostalli Toro Rosso ovat ainoat Hondan asiakkaat. Näin ollen moottorit tulevat mittatilaustyönä.

– Honda työskentelee vain Red Bullin ja Toro Rosson kanssa ja se (moottori) suunnitellaan täysin meidän autollemme. Se on erittäin hyvä asia.

– Uskon tähän tallin päätökseen ja talli uskoo selvästikin siihen, koska he tekivät sopimuksen, Verstappen kertoi luottamuksestaan.

Lähde: F1i.com