© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton ei suostu pelkäämään Mercedeksen heikkoutta – ”En anna sen tulla mieleeni”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Hallitseva F1:n maailmanmestari Lewis Hamilton ei aio antaa ajatuksen Mercedeksen alavireisestä kaudesta häiritä MM-tittelin puolustamista.

Valmistajien maailmanmestaruuden toistuvasti putkeen vienyt Mercedes on vaikuttanut jääneen yllättävästi jälkeen Ferrarista. Vauhti ei ole joka kisassa riittänyt edes Red Bullin päihittämiseen.

Vaikka monet ovatkin maalailleet piruja seinille Mercedeksen heikkouksista, ei Hamilton anna sen häiritä keskittymistään. Brittitähti ei aio asian vallata mieltään.

– En anna sen tulla mieleeni. Se oli ensimmiänen merkki heikkoudesta, ja mieleni ei ole heikko. Olen edelleen täällä voittamassa. Uskon vieläkin, että voimme voittaa, Hamilton vakuutti Autosportille.

Saksalaistallin vauhti ei ole ollut toivotulla tasolla. Kaivattua moottoripäivitystä ei saatu valmiiksi Montrealin GP:hen mennessä.

Mercedeksellä on useita huolia, mutta Hamiltonin itseluottamusta se ei horjuta.

– Minulla on täysi luottamus meidän miehiimme ja suuntaan tämän energian heitä kohti.

Hamilton korosti, että pyrkii pitämään ajatuksensa positiivisena. Mestarikuskin mukaan häviämistä ei sovi miettiä edes hetkeäkään.

– Jos ajatellaan vaikka tennistä, kun katsot kentällä verkon yli ja ajattelet häviäväsi tuolle kaverille, olet jo hävinnyt.

– Minulle ei ole väliä, mistä lähtöruudusta aloitan kisan. Ajattelen vain, että miten voin päihittää heidät ja olla heitä parempi. Aion tehdä niin siihen asti, kunnes kuolen, Hamilton latasi.

Lähde: Autosport

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon