Italialainen urheilulehti La Gazzetta dello Sport kertoi perjantaina huhusta, jonka mukaan Ferrarin junioriohjelman kasvatti Charles Leclerc voisi hypätä Sauberilta Ferrarille korvatakseen Kimi Räikkösen kesken kuluvan kauden.

La Gazzetta väitti myös, että 20-vuotiaalle monacolaislupaukselle olisi tarjottu kahden vuoden pituista ja viiden miljoonan euron arvoista sopimusta.

Racefans-sivuston toimittajan Dieter Renckenin mukaan huhut kertovat Leclercin syrjäyttävän Räikkösen jo ennen Belgian GP:tä elokuussa. Suomalaistähti vaihtaisi samalla Sauberin rattiin.

Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur kuitenkin vakuutti Racefansille, että mitään keskusteluja kuskien vaihdosta ei ole käyty.

– Meillä on luonnollisesti kauden loppuun asti kestävä sopimus. Emme puhuneet niin pitkälle tulevaisuudesta. Ymmärrän, että lehdistön keskuudessa liikkuu jotain huhuja, mutta niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, Vasseur täräytti.

– Charles on keskittynyt Sauberin projektiin. Keskustelemme tulevaisuudesta myöhemmin. Olemme keskittyneitä työhömme, Vasseur korosti.

Lähteet: Racefans, La Gazzetta dello Sport