© Kuva: Getty Images

F1-kuski valotti tunnelmiaan epävarmaksi huhutusta tulevaisuudestaan

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

McLarenin F1-tallin kuljettaja Stoffel Vandoorne ei ole edelleenkään huolissaan tulevaisuudestaan autourheilun kuninkuusluokassa, vaikka miehelle on huhuttu potkuja jo pidemmän aikaa.

Vandoornen vaikea alkukausi on nostanut suuren huhumyllyn siitä, että McLaren kaavailisi belgialaiskuskin irtisanomista.

F1-pilotti vakuutti kuitenkin Sporzan haastattelussa, ettei ajattele asiaa. Mies keskittyy ainoastaan yhteen asiaan – kauden kääntämiseen parempaan suuntaan.

– En ajattele sitä. Keskityn omaan suoritukseeni, joka on mielestäni tärkeämpää. Haluan ottaa kaiken irti autostani. Minulla on pitkä sopimus McLarenin kanssa, joten en ole huolissani siitä, Vandoorne sanoi.

– Olen erityisen valmis sitä päivää varten, kun pääsen ajamaan todella kilpailukykyistä autoa. Sopimus Formula 1:ssä on edelleen sopimus Formula 1:ssä. Tietenkin tulosta täytyy tulla, mutta tallilla on luotto minuun, belgialainen korosti.

Lähde: Sporza

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon