Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin mukaan toistuvista virheistään kritisoitu Max Verstappen on hyvässä asemassa Red Bullin tallissa, sillä hän pääsee oppimaan kokeneemmalta tallitoveriltaan Daniel Ricciardolta.

Tallikaverit ovat tottuneet kilpailemaan kovaa radalla. Ajottain taistelut ovat yltyneet jopa hieman turhankin kiivaiksi.

Tästä kilpailuasenteesta saatiin taas esimerkki Bakussa, jossa Verstappen ja Ricciardo kolaroivat keskenään. Tälli oli niin paha, että kummatkin joutuivat keskeyttämään.

Hornerin mielestä on selvä, että Verstappenilla on vielä paljon opittavaa. Tallipomon mukaan hänen tallitoveristaan löytyy mainio esikuva nuorelle tähtikuskille.

– Hän hyötyy siitä, että Daniel on hyvin siloitellun puhdas sekä valmis toimija. Hän [Ricciardo] on selvästi aivan eri tasolla kehityksessään kuljettana. Uskon, että hän [Verstappen] voi oppia paljon häneltä. Daniel tarjoaa hänelle todella hyvän ja tasapainoisen kiintopisteen. Jopa Azerbaidzhanin jälkeen, hänellä [Verstappen] on todella paljon kunnioitusta häntä kohtaan, Horner arvioi Motorsportille.

Lähde: Motorsport