© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo latasi rajun väitteen Red Bull -konkarista – ”Hän näkee aaveita”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Red Bullin neuvonantaja Helmut Markon salaliittoteoriat saksalaistallin ja Pirellin salaisesta rengasliitosta ovat täysin mielikuvituksen tuotetta.

Marko väitti aiemmin julkisesti, että Mercedes olisi pyytänyt Pirelliä muuttamaan renkaitaan tallin toiveiden mukaisesti Espanjan GP:ssä. Red Bull -konkarin mukaan Espanjan GP:n voittanut mestaritalli sai väitetystä salaliitosta epäreilua etua.

– Renkaita vaihdettiin Mercedeksen pyynnöstä. Kun olet talli ja valmistaja yhtä aikaa, voit tehdä niin. Me valmistamme energiajuomia. Meillä ei tietenkään voi olla niin paljon vaikutusvaltaa kuin henkilöautojen valmistajalla, Marko täräytti Bildille.

Wolff tulistui Markon värikkäistä väitteistä täysin. Saksalaistallin pomo jakeli Fox Sportsin haastattelussa F1-konkarille vastapiikin.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tohtori näkee aaveita. Meillä oli ongelmia renkaiden pinnan kuplimisen kanssa. Renkaat näyttivät kuin tulivuoren laavan runtelemalta maalta. Red Bullilla oli samoin. Siksi Pirelli paransi renkaita, Wolff latasi.

Lähteet: Bild, Fox Sports

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon