Mercedes-kuski Lewis Hamilton uskoo vahvasti, että kilpakumppani Daniel Ricciardo tulee jatkamaan uraansa Red Bullilla. Aussikuskille tuskin löytynee Hamiltonin mukaan paikkaa Mercedekseltä tai Ferrarilta.

Ricciardon sopimus loppuu Red Bullin kanssa tähän kauteen. Australialainen ei ole solminut vielä jatkosopimusta itävaltalaistallin kanssa, vaan hän on kertonut haluavansa takuuvarmasti auton, jolla voi taistella mestaruudesta jo ensi kaudella.

– Kuvittelisin hänen jatkavan Red Bullilla, Hamilton sanoi Daily Mailille.

Brittikuski epäilee kuitenkin, että kärkitalleissa ei ole vapaita paikkoja, koska vain Ferrari ja Mercedes ovat ainoat kärkitallit Red Bullin lisäksi. Molemmat tallit ovat tiettävästi tyytyväisiä kuljettajakaksikkoihin, vaikka Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin Mersu-sopimukset kattavatkin vain tämän kauden. Sama tilanne on myös Ferrarin Kimi Räikkösellä.

– Hän on yksi parhaista kuljettajista, joten hänelle varmasti riittää kyllä vaihtoehtoja. Kärkitallien joukossa on kuitenkin vain Ferrari ja Mercedes, joihin hän voisi harkita menevänsä. Tällä hetkellä kuitenkin tähän talliin (Mercedekselle) siirtyminen on epätodennäköistä ja en usko sen tapahtuvan.

– Kuvittelisin Ferrarilla Kimin haluavan jatkaa myös. Hän on ajanut erinomaisesti tänä vuonna ja hän ei näytä ikääntyvän! Joten hän jatkanee pidempään, Hamilton analysoi Räikköstä.