Rallilupaus Kalle Rovanperän Argentiinan MM-ralli päättyi pettymykseen, kun nuorukainen täräytti ulos kisan toiseksi viimeisellä erikoiskokeella WRC2-luokan kärkipaikalta.

Rovanperän Skoda Fabia riistäytyi kuljettajansa hallusta hurjassa nopeudessa, aloittaen hurjan volttisarjan tapahtumia vierestä seuranneen yleisön kauhuksi. Sekä kuljettajapari että lähellä olleet katsojat selvisivät vaaratilanteesta säikähdyksellä, mutta tilanteessa oli onni onnettomuudessa.

Rovanperän ilmassa kieppuva Skoda kolahti rajusti tien varteen parkkeerattuun siviiliautoon. Twitteriin ladatussa kuvassa näkyy, kuinka kovan iskun ajoneuvo Rovanperän autosta sai.

Tapahtuman dramatiikkaa lisää se tosiasia, että auton sisällä oli onnettomuushetkellä nukkumassa yksi ihminen. Kuin ihmeen kaupalla hänelle ei käynyt tilanteessa kuinkaan.

Rallying UK 🌐

@RallyingUK
ROVANPERÄ: 😱 Here’s the trail of destruction following @KalleRovanpera and @JonneHalttunen's spectacular roll on SS17 of @rallyargentina 2018! Crew and spectators are OK 🇦🇷 @redbullmotors@OfficialWRC@MotorsportSkoda@buagsports#WRCLive 📷 @FedeGiammaria