Ferrari-pomo Sergio Marchionne on ollut tyytyväinen suuntaan, johon Liberty Media on lähtenyt viemään tulevaisuuden moottorisääntöjä.

Alun perin Ferrari vastusti suuresti moottorisääntöjä, jotka astuisivat voimaan kaudesta 2021. Sergio Marchionne uhkasi viime vuoden lopulla, että Ferrari lähtee F1-sarjasta, jos ne astuvat voimaan. Keskustelut sekä muutokset ehdotuksiin ovat saaneet Marchionnen positiivisemmalle asenteelle.

– Libertyn asenteen vaihtuminen koskien vuoden 2021 muutoksia on saanut minut rohkaistumaan, Marchionne kertoi Reutersille.

Marchionnen mukaan moottorisäännöt, jotka nyt ovat keskustelupöydällä ovat toimivia. Talousasioista hän on kuitenkin edelleen eri linjalla F1-johdon kanssa.

– Asiat, jotka nyt ovat pöydällä, voivat potentiaalisesti toimia. Taloudelliset asiat puolestaan eivät. Luulen, että niistä meidän pitää vielä keskustella Libertyn kanssa, Marchionne linjasi.
Ferrari-pomo uskoo kuitenkin, että nyt on luotu pohja hyville keskusteluille.

– Luulen, että meillä on nyt tarpeeksi perustaa yrittää aloittaa merkitykselliset keskustelut. Toivottavasti saamme ratkaisun suuntaan tai toiseen tämän vuoden loppuun mennessä, Marchionne totesi.

Lähde: Sky Sports