Haasin F1-tallin kuljettajan Romain Grosjeanin mukaan tallin sisällä uskotaan, että heillä on käsissään parhaimmillaan jopa sarjan neljänneksi nopein auto.

Vasta neljä vuotta sitten F1-projektinsa aloittanut jenkkitalli on ottanut kaudeksi 2018 selviä kehitysaskelia. Tekninen yhteistyö Ferrarin kanssa on auttanut amerikkalaisia rakentamaan entistä vakuuttavamman kilpurin.

Vaikka Haasin kausi ei ole alkanut tavoitteiden mukaisesti, ei sveitsiläis-ranskalainen ole huolissaan. Grosjean hehkutti Firstpostin haastattelussa olevansa erityisen toiveikas juuri autonsa vahvuudesta.

– Tallin tähtäimessä on olla neljänneksi tai viidenneksi nopein. Se on mahtavaa. Valitettavasti kausi ei alkanut siten kuin halusimme. Kisat eivät menneet mielemme mukaan. Se on harmi, sillä meillä on vain 11 pistettä. Uskon kuitenkin, että meillä on todella hyvä auto ja kehitymme kokoajan.

Heikosta kauden startista huolimatta pyyhettä ei heitetä amerikkalaistallissa kehään. Haas luottaa iskukykyynsä.

– Kautta on jäljellä vielä 17 kisaa. Tunnelma tallissamme on hyvä. Kaikki ovat motivoituneita. Tiedämme, että meillä on hyvä auto, jolla voi taistella. Olemme intohimoisia kilpailemisesta. Ei ole mitään parempaa kuin se, että sinulla on hyvä auto ja voit antaa palaa, Grosjean tunnelmoi.

Lähde: Firspost