Toro Rosson F1-tallin kuljettaja Pierre Gasly paljasti tallin olevan vailla ymmärrystä vaikean jaksonsa syystä. Ranskalaisen mukaan ongelmia on monia, eikä yhtä kuningasratkaisua ole löytynyt.

Italialaistallin laskusuhdanne tuli kuin puun takaa. Uusilla Hondan moottoreilla kauden todella vahvasti aloittanut keskikastin haastaja löysi yhtäkkiä itsensä keskeltä teknisiä vaikeuksia ja heikohkoja tuloksia.

Ranskalaiskuski Gaslyn mukaan äkillinen alavire on hämmentänyt tallin teknistä henkilöstöä.

– Se on todella vaikeaa, sillä viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet todella haastavia suorituskyvyn suhteen. Emme tunnu olevan kilpailukykyisiä myöskään rungon osalta. Vaikutimme olevan kilpailukykyisiä jarrujen kanssa, mutta yhtäkkiä menetimme kaiken pidon, Gasly listasi ongelmia Motorsportille.

Jotkut ovat ehtineet ehdottaa ongelmien syyksi vaikeista vuosistaan McLarenin kanssa tunnettua Hondaa. Gaslyn mielestä japanilaisvalmistajan koneen ongelmat ovat kuitenkin vain pieni osa palapelistä.

– Hondan kone on vain yksi ongelmista. En ymmärrä, miten voimme olla niin kilpailullisia yhdessä kisassa, mutta sitten joudumme syvään kuoppaan heti seuraavalla radalla, F1-pilotti hämmästeli.

Lähde: Motorsport