Video: Menikö ohi? Tämä Verstappenin virhe tuhosi Vettelin ja pelasti Räikkösen kilpailun

© Kuva: Getty Images

Kiinan GP:n kohukuljettajaksi nousi Red Bullin Max Verstappen, joka osoitti häikäisen nopeutensa vastapainoksi otteidensa vaativan vielä ajoittaista hiomista.

Siinä missä tallikaveri Daniel Ricciardo hyödynsi tallin taktisen nerokkuuden täydellisesti nousemalla turva-auton jälkeen kuudennelta sijalta kärkeen ja kisan voittoon, muni Verstappen omat voitonsaumansa ensiksi leveäksiajoon ja myöhemmin karkeaan kolariin Sebastian Vettelin kanssa.

Verstappen myönsi itsekin osuman Ferrarin kanssa menevän täysin hänen piikkiinsä. Hollantilainen oli tapauksesta harvinaisen nöyränä, joten virhe satutti häntä varmasti syvästi.

Kaksikon nahistelun suurin voittaja oli Vettelin tallikaveri Kimi Räikkönen, joka nousi yhdessä mutkassa kuudennelta sijalta kolmanneksi. Tämä oli balsamia suomalaiskuskin fanien haavoihin, sillä kisan alkuvaiheessa Ferrari näytti menettäneen toisen kuljettajansa kärkisijahaaveet Vettelin kustannuksella.

Katso video Verstappenin ja Vettelin kolarista alta tai tästä.