© Kuva: Getty Images

Video: Kuin taideteos – tämä Red Bullin riskiveto onnistui täydellisesti tuoden voiton

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kiinan GP:n voitto oli seurausta paitsi Daniel Ricciardon erinomaisesta ajosuorituksesta, myös Red Bullin mekaanikoiden upeasta työstä.

Red Bull päätti varikkopalvella sekä Ricciardoa että Max Verstappenia perinteitä rikkovalla tavalla samalla kierroksella. Kuskit syöksyivät samanaikaiseen renkaanvaihtoon jo ensimmäiselläkin stopila, mutta voiton ratkaisi tempun uusiminen turva-auton tultua radalle hieman kilpailun puolivälin jälkeen.

Teko oli uhkarohkea, sillä pienikin viivästys Verstappenin stopin suhteen olisi tarkoittanut myös Ricciardon pysähdyksen menemistä pieleen. Paineita lisäsi myös varmasti tieto kauden aiemmissa kilpailuissa nähdyistä varikkomokista muissa tiimeissä.

Mutta kun asialla ovat ammattilaiset, käy työ nopeasti ja varmasti. Alla olevalla videolla näkyy, kuinka synkronoidusti mekaanikot suoriutuvat molempien kuljettajien palvelemisesta. Täydellinen suoritus, joka toi kisan lopussa makean palkinnon.

Katso stopit alta tai tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon