Entinen F1-kuljettaja Rubens Barrichello on antanut lisätietoja alkuvuoden sairaalareissustaan. Kyseessä oli paljon vakavammasta asiasta kuin etukäteen kerrottiin.

Barrichello kertoi tammikuussa Instagram-tilillään joutuneensa sairaalaan kovan pääkivun vuoksi. Brasilialainen vakuutti tuolloin kaiken olevan kunnossa, mutta tuoreessa Globo TV:lle antamassaan haastattelussa hän kertoo kivun olleen seurausta kasvaimesta, joka vaikutti miehen verenkiertoon aivoissa.

Kaulassa sijainnut kasvain poistettiin, ja suonitukoksen aiheuttama verenkiertohäiriö saatiin korjattua nivusten kautta elimistöön asetetun katetrin avulla.

– Olin erittäin onnekas. Lääkärit kertoivat minulle, että vain 14 prosenttia potilaista selviää tämänkaltaisista tilanteista, Barrichello säikäytti haastattelussa.

Barrichello esitteli myös leikkausarpea kaulassaan. 11 osakilpailuvoittoa urallaan napannut brasilialainen vakuuttaa, ettei kasvain vaikuta hänen normaaliin elämäänsä. Mies pääsee myös jatkamaan kisaamista Brasilian Stock car -sarjassa.

Fofoca.News

@fofoca_news_
Rubinho Barrichello mostra cicatriz e fala da retirada de tumor bit.ly/2qHBPdg

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.