Entinen F1-mestari Nico Rosberg jättäytyy syrjään Robert Kubican manageritiimistä. Kubican mukaan eroon ei liity dramatiikkaa.

Rosberg oli viime vuonna mukana paluutaan F1-sarjaan masinoineen Kubican taustajoukoissa. Saksalais-suomalaisen oli määrä auttaa puolalaiskonkaria saamaan kisakuskin paikka Williamsin tallissa.

Pesti meni kuitenkin sivu suun, ja Kubican sijaan kilpakuljettajan paikan nappasi 22-vuotias Sergei Sirotkin. Kubicalle tarjottiin reservi- ja kehityskuskin työtä, jonka hän otti vastaan.

Rosbergin oletettiin kuitenkin jatkavan yhteistyötään Kubican kanssa. Puolalainen vahvisti nyt Autosportille, että miesten työsuhteen luonne on muuttunut.

– Työskentelimme läheisesti viime vuoden lopussa. Tilanne on nyt täysin erilainen. Meillä on hyvä suhde, mutta toistaiseksi emme työskentele niin tiivisti kuin viime vuonna, koska minä teen mitä teen ja hänellä on perhe ja muita kiireitä. Olemme silti yhteydessä.

Kubica ei osannut sanoa, voisivatko formulakonkarit työskennellä vielä tulevaisuudessa yhdessä.

– Se ei ole kiinni vain minun puoleltani. Moni asia riippuu siitä, millainen tilanne meillä on. Kaikki on vielä hieman uutta minulle varikolle. Pitää katsoa, miten asiat etenevät ja mennä sitten eteenpäin, Williams-kuski arvioi.

Lähde: Autosport