McLaren-paikkaa kärkkyvä lupaus heitti oman lusikkansa tallin kuljettajasoppaan – paljastiko tallin ensi kauden kuljettajat?

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

McLarenin juniorikuljettaja ja tulevaisuudenlupaus Lando Norris kertoo sekoittavansa mielellään pakkaa tallin pähkäillessä ensi kauden kuljettajiaan.

Tallin nykyisen kuljettajien Fernando Alonson ja Stoffel Vandoornen sopimukset päättyvät kauden jälkeen. Vandoornen jatko tallissa on lähes varma, mutta Alonson tilanne on täysi kysymysmerkki. Espanjalaista on huhuttu milloin siirtyvän kilpaileviin talleihin, milloin jättävän koko sarjan taakseen.

Viime kaudella Euroopan F3-sarjan voittanut Norris kisaa tällä kaudella F2-sarjassa, toimien myös tallin reservi- ja varakuljettajana. Mikäli tilille osuu mestaruus, olisi siirtyminen formula ykkösiin looginen ratkaisu.

Norris kertoi Autosportin haastattelussa F1-paikan kiinnnostavan häntä.

– Todellakin pieni päänvaiva McLarenille tämän asian suhteen olisi hieno asia. Olisi hienoa, jos talli edes harkitsisi minua kuljettajakseen. Mutta uskon heidän pysyvän nykyisessä kuskikaksikossaan. Talli on nyt kehitysvaiheessa, ja kaksi kokenutta kuljettajaa auttavat heitä paljon enemmän, jos minä astuisin mukaan kokemattomana kuljettajana, Norris paljastaa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!