Red Bullin Max Verstappenin aggressiivisen ohitusliikkeen myötä kolarin uhriksi Kiinan GP:ssä joutunut Ferrarin Sebastian Vettel ei ollut vihainen kisansa maksaneesta tilanteesta.

Entinen F1-mestari ymmärsi, mitä Verstappen yritti. Itsekin useissa tiukoissa formularatojen taisteluissa osallisena ollut saksalainen kertoi Sky Sportsille Shanghain kolarin olevan vain tavallinen työtapaturma.

– Odotin hänen tulevan aikaisemmin ja jätin hänelle hieman tilaa. Minulla ei ollut tarkoitus vastustaa sitä [ohitusta] ollenkaan. Hän teki virheen ja sitä sattuu.

Ferrari-tähdeltä tiedusteltiin, tulisiko nuoren Verstappenin rauhoittaa ajamistaan. Vettel ei kuitenkaan tuominnut hollantilaisen ajotyyliä.

– Näin voisi sattua, vaikka olisi ajanut 300 kisaa. On muistettava, että meillä on todella vähän aikaa tehdä liikkeitä ja säätöjä näissä autoissa. Nämä asiat on tietenkin pidettävä viime kädessä mielessä, Vettel mietiskeli.

– On vain varottava, ettei törmää. Jos häneltä olisi lähtenyt vaikka etusiipi tai puhjennut rengas, peli olisi ollut pelattu meille kummallekin. Olimme onnekkaita. Näin se vain menee, saksalainen tuumasi.

Lähde: Sky Sports