Haasin tallipäällikön Günther Steinerin mukaan Kevin Magnussen on juuri oikeassa paikassa, sillä pienemmässä tallissa tanskalaisen kykyjä arvostetaan tarpeeksi paljon.

Tanskalaiskuljettaja on ollut yksi alkukauden kirkkaimmista onnistujista. Bahrainissa Haas-pilotti ylsi vakuuttavaan viidenteen sijaan.

Steiner kertoi ESPN:lle, että hänen mielestään Magnussenin mainio alkukauden vire näyttää sen, mihin kuljettajat pystyvät ollessaan tallissa, jossa heitä arvostetaan.

Tallijehu uskoo Magnussenin itseuskon auttavan nuorukaisen ripeään vauhtiin myös Shanghaissa.

– Uskon, että hän on saanut hieman itseluottamusta. Luulen, että se on tuonut hänet tähän asemaan. Hän pitää tästä autosta. Australiassa hän ei saanut toivomaansa tulosta, mutta suoriutui hyvin aika-ajoista. Samoin Bahrainissa. Täälläkin [Kiinassa] hän oli hyvä vapaissa harjoituksissa.

Steiner hehkutti päätöstään ottaa riski kahdessa tallissa epäonnistuneen F1-lupauksen kanssa ja palkata Magnussen viime vuonna.

– Hän sai kolme mahdollisuutta. Monet eivät saa kolmea mahdollisuutta, varsinkaan Formula 1:ssä. Joskus riskit ovat ottamisen arvoisia. Näitä kavereita löytyy, joilla riittää nopeutta, mutta he eivät jostain syystä koskaan saaneet mahdollisuutta vakiinnuttaa asemaansa. He eivät koskaan saaneet yhtä vuotta pitempää sopimusta, eikä tallipomo ollut heidän tukenaan. Tämä ratkaisu on maksanut itsensä takaisin meille, Haas-jehu iloitsi.

Lähde: ESPN