McLarenin tähtikuski Fernando Alonso arvioi McLarenin nykyistä tilaa tuoreessa Expressin haastattelussa. Espanjalainen näkee uudistuneessa tallissa suurta potentiaalia.

Alonson mukaan McLaren on onnistunut kehittämään selvästi aiempaa parempaa auton ja ottanut merkittäviä teknisiä kehitysaskelia eteenpäin.

Vaikka brittitalli kärsikin lukuisista teknisistä ongelmista Barcelonan talvitesteissä, auton suorituskyky vaikutti espanjalaisen mielestä todella lupaavalta.

– Näimme hyvää suorituskykyä talvella, mutta meillä oli myös joitain luotettavuusongelmia, jotka hidastivat kehitystämme. Olemme siinä keskiryhmässä Haasin ja Renaultin kanssa. Uskon, ettemme ole kaukana kärkikolmikosta, Alonso kertoi Expressille.

McLarenilla keskitytään nyt pitkäjänteiseen työhön. Takana on muutama vaikea vuosi Hondan kanssa, eikä brittitallilla ole vielä kiire haastaa mestaruudesta. Uutta nousua halutaan rakentaa rauhassa.

– En usko, että meillä on mitään selviä tavoitteita tallina. Haluamme vain varmistaa, että toimitamme niitä tuloksia, joita näimme tuulitunnelissa. Haluamme käyttää niitä ideoita, joita saimme tehtaalta ja saavuttaa samat asiat radalla kuin paperillakin, Alonso avasi tallin kehitystyön tilaa.

Lähde: Express