Red Bullin F1-tallin tähtikuljettaja Daniel Ricciardo myönsi Autosportin haastattelussa olevansa hieman hankalassa tilanteessa sopimusneuvotteluidensa kanssa.

Australialainen kertoi haluavansa tarkastaa arvonsa kuskimarkkinoilla mahdollisimman pitkälle. Toisaalta mies ei halua myöskään ärsyttää tai loukata nykyistä työnantajaansa Red Bullia, jonka kanssa Ricciardo haluaa pysyä hyvissä väleissä.

– Toki, minulla saattaa olla tässä monia vaihtoehtoja ensimmäistä kertaa. Se on jännittävää ja loistavaa. Haluan kuitenkin hoitaa tämän oikealla tavalla. En halua loukata tai suututtaa ketään. Ehkä saatan siirtyä eteenpäin, mutta en aio sanoa sen johtuvan siitä, että te tyypit olette kasa haisevaa, Ricciardo vakuutti Autosportille.

F1-pilotti arvostaa Red Bullia suuresti siitä, kuinka paljon talli on sijoittanut hänen urakehitykseensä. Ricciardo haluaa näyttää kunnioituksensa tallipomojaan kohtaan neuvotteluissa.

– Mitä teenkään, he ovat tehneet niin paljon urani eteen, että tuntuisi väärältä puhua pahaa heistä missään tapauksessa. Luulen, että olen vain sellainen kaveri. Sanon kyllä mitä minulla on mielessäni, mutta teen sen aina kunnioittavasti.

Lähde: Autosport