Toro Rosson F1-tallin nuori kuljettajalupaus Pierre Gasly joutui Bahrainin kisan jälkeen yllättävän someraivon kohteeksi vitsin Hondan moottorien suorituskyvystä viitaten samalla Fernando Alonson aiempaan kommenttiin.

Gasly hehkutti Bahrainissa Hondan voimaa tiimiradiossa. Ranskalainen kiitti Hondaa siitä, että he voivat nyt viimein taistella muiden tallien kanssa.

Tarkimmat F1-fanaatikot huomasivat, että kyseessä oli pieni piikki Alonsoa kohtaan. Espanjalaistähti käytti lähes tismalleen samoja sanoja pari viikkoa aiemmin Australian GP:ssä.

Alonson fanit hermostuivat Gaslyn vitsistä toden teolla. F1-lupaus kertoi yllättyneensä siitä, kuinka paljon hänelle satoi vihaisia viestejä Sakhirin aavikkokisan jälkeen.

– Osa jutuista oli aika rankkoja. Nämä ihmiset ovat melko hulluja. Se oli vain pieni vitsi, siinä kaikki. Se oli vain tapa antaa hieman arvostusta Hondalle, sillä he ovat tehneet todella kovaa työtä. Arvostan Fernandoa todella paljon. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista ja suurimmista idoleistani, Gasly selvensi Pitpassille.

Lähde: Pitpass