Force Indian nuori kuskilupaus Esteban Ocon hermostui Bakun GP:n kolaristaan Kimi Räikkösen kanssa toden teolla. Ranskalainen ärähti kisan jälkeisessä haastattelussa suomalaistähti ajavan väärässä tallissa.

Ocon ja Räikkönen taistelivat sunnuntain kilpailun ensimmäisellä kierroksella ohitustilanteessa. Ocon oli aluksi Räikköstä edellä, mutta suomalainen iski kisan kolmannessa mutkassa Oconin ohi sisäpuolelta.

Ranskalainen sulki kuitenkin sisämutkan linjan, ja Räikkönen ajautui suoraan Force India -kuskin auton perään. Ferrari-tähti pääsi jatkamaan kisaa maaliin saakka varikkopysähdyksen jälkeen.

Oconin autoa ei saatu kuitenkaan enää korjattua, ja mies joutui keskeyttämään. Tilanne jäi harmittamaan ranskalaiskuskia pahasti, eikä hän peitellyt tunteitaan kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

– Kimin ei pitänyt olla siinä paikassa. Ohitin hänet suoralla, ja hän haittasi omaa ja minun kisaani. Riskin ottaminen oli tarpeetonta. Hän teki virheen aika-ajoissa ja taas nytkin. Hän ei kuulu Ferrarille, Ocon raivosi F1:n haastattelussa.