F1-kautensa lähes surkeimmalla mahdollisella tavalla aloittanut Valtteri Bottas vakuutti olevansa kunnossa hurjan tärskynsä jälkeen. Vaivat jäivät enemmän henkisiksi.

Bottas rysäytti Mercedeksensä seinään Q3-osion alkuhetkillä. Virhe harmitti Bottasta suunnattomasti C Moren haastattelussa.

– Koetin liikaa ekalla yrityksellä. Käytin ulkokanttikiveä enemmän kuin aiemmilla kierroksilla, mutta se oli kostea, ja siitä auto sitten lähti käsistä. Kun perä oli irti, niin sitä ei saanut enää korjattua ja ajoin suoraan seinään. Vehkeet menivät aika palasiksi siinä, Bottas analysoi.

Bottas ei osannut vielä tuoreeltaan kertoa, kuinka pahasti auto vaurioitui. Huomiseen kisaan kaiken pitäisi olla kuitenkin sen puolelta kunnossa.

– Meillä on kovia mekaanikkoja, eivätköhän he taio sen kuntoon.

Bottas kertoi Mervi Kallion haastattelussa myös, mitä paikalle rientänyt lääkintähenkilökunta teki kovan kolarin uhrille.

– He vain tarkistivat, että olen järjissäni. Jos kolarissa ylittyy tietty G-voimamäärä, niin he suorittavat sen varotoimenpiteenä. Tässä kolarissa mitattiin 27 G:n lukemat, Bottas paljastaa hurjasta tärskystään.

– He tarkistivat että aivoni pelaavat ja että kolottavat paikat ovat kunnossa. Sain vihreää valoa huomista kisaa ajatellen, Bottas kertoo huojentavan uutisen.