Valtteri Bottas lounastauolle nopeana ja ahkerana – McLaren otti kaikki keinot käyttöön

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Mercedeksen Valtteri Bottas ajoi Barcelonan talvitestien viidennen päivän toiseksi nopeimman ajan. F1-väen suunnistaessa lounastauolle voidaan suomalaisen sanoa suoriutuneen ajourakastaan mallikkaasti.

Bottas oli aamupäivän toiseksi nopein, kaksi kymmenystä Ferrarin Sebastian Vettelin kärkiaikaa hitaampana. Sekä Bottas että Vettel kiersivät radan ympäri 86 kertaa. Lounastauon jälkeen Mercedeksen ratissa jatkaa Lewis Hamilton.

Ongelmista tänään kärsinyt McLaren sai Stoffel Vandoornen ajamana kasaan vain seitsemän kierrosta. McLaren teki kaikkensa saadakseen kilometrejä alleen, ja belgialainen ajoi radalla vielä yhden ylimääräisen kierroksen jo ruutulipun heilahduksen jälkeenkin.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!