Valtteri Bottaksen Mercedes-uran uhkaaja: Minun on todistettava taitoni Mercedekselle

© Kuva: Getty Images

Taistelu F1-sarjan mahtitallin Mercedeksen toisesta ajopaikasta on tämän F1-vuoden mielenkiintoisimpia asioita. Valtteri Bottaksen jatko tallissa on miehen omissa käsissä, mutta paikan kärkkyjät ovat valmiita iskemään.

Yhtenä suurimmista Bottaksen jatkon uhkaajista pidetään Esteban Oconia. Force India- kuski on saksalaistallin juniorikuljettaja, joka säväytti viime kaudella asiantuntijat suoritustasollaan ja -varmuudellaan.

Ocon tietää olevansa Hopeanuolen kiikarissa tallin tulevaisuudensuunnitelmissa. Hän tietää, että näytönpaikat on annettava tällä kaudella.

– Tämä tulee olemaan yksi urani tärkeimmistä kausista. Oppivuoden jälkeen kaikki odottavat minun nostavan tasoani tänä vuonna entisestään, mikä on normaalia. Olen saanut tavoitteet Mercedes-johdolta, ja aion kunnioittaa niitä, Ocon toteaa Autosportille.