F1-sarjan kauden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve on opittu tuntemaan viime vuosina vähintäänkni värikkäistä lausunnoista. Tällä kertaa kanadalainen maalailee hurjia salaliittoteorioita entisen työnantajansa Williamsin leirissä.

Talli luottaa kisatilanteissa kokemattomaan kuskikaksikkoon Lance StrollSergei Sirotkin. Varakuljettajana toimii Robert Kubica, häikäisevän lahjakas mutta vakavan rallionnettomuuden vuoksi seitsemän vuotta sivussa F1-kisoista oleva puolalainen.

Brittitallin alku tähän kauteen on olut haparoiva. Villeneuve heittää omissa mietteissään osan kisakuljettajien ongelmista Kubican syyksi.

– Tallin tilannetta on vaikea arvioida. Testeissä auto vaikutti vaikeasti ajettavalta. Ainoa joka pystyi ajamaan sitä kunnolla, oli Kubica. Hän vastaa eniten auton kehittämisestä, ja on mahdollista, että hän kehittää sitä tahallaan vaikeasti ajettavaksi muille kuljettajille, Villeneuve päättelee Sky Italian haastattelussa.

– Hän haluaa palata takaisin kisakuljetajaksi, joten hän tekee varmasti kaikkensa sen unelman eteen. En aliarvioi tätä väitettäni, sillä itse tekisin hänen asemassaan täysin samoin.