© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö myönsi suuren tuntemattoman tekijän – ”On vaarallista olla optimistinen”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mercedeksen talvitestit sujuivat mainiosti. Mestaritallin lähtökohdat kauteen näyttävät todella vahvoilta. Tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan uhku liiallista itseluottamusta.

Wolff myönsi tuoreessa F1:n Youtube-haastattelussa, että todellisuudessa vielä ei voida tietää lainkaan, kuinka hyvin kausi käynnistyy.

– Testien jälkeen on vaarallista olla optimistinen. Emme tiedä vielä paljoakaan. Kuljettajat ovat positiivisella tuulella ja auto vaikuttaa hyvältä, mutta emme tiedä kilpailijoista juuri mitään, Wolff muistutti.

F1-konkari tietää, että vaikka Mercedes on saanut karsittua vanhan autonsa vikoja, ovat kilpailijatkin kehittäneet menopelejään suuntaan jos toiseenkin.

– Tiedämme moottoritilat ja polttoainekuormat. Jos ajatellaan, että kymmenen kilon kuorma tekee kolmanneksen tai neljänneksen eron, kyseessä saattaa oikeastaan olla aika suuri ero edelliseen kauteen verrattuna, Wolff pohdiskeli.

Katso Wolffin osuus haastattelusta tästä linkistä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon