Neljä F1:n kuljettajien maailmanmestaruutta voittanut Lewis Hamilton odottaa tänä vuonna entistä tiukempaa mestaruuskamppailua. Brittitähti uskoo erityisesti Red Bullin nuoren tähtikuskin Max Verstappenin ja tallitoverinsa Valtteri Bottaksen haastavan häntä entistä kovemmin.

Hamilton ei kuvittele laskettelevansa rennosti viidenteen mestaruuteensa. Mercedes-tähti tietää, että muut kärkipään kuskit haastavat häntä entistä rankemmin.

Suurinta painetta hän odottaa Verstappenilta, joka osoitti viime kaudella olevansa yksi sarjan nopeimmista kuljettajista. Hamilton ei hämmästyisi ollenkaan, jos hollantilainen voittaisi lähivuosina mestaruuden.

– Max voisi ehdottomasti tulla mestariksi. Hänellä on ehdottomasti potentiaalia siihen. Olemme kaikki nähneet sen. Siksi häntä seurataan niin paljon, brittistara kehui Sky Sportsin haastattelussa.

Hamilton toivottaa tervetulleeksi myös suomalaiskollegansa haasteen. Brittitähti tietää, että Bottas on ehtinyt totutella ja asettua uuteen talliin. Hän uskoo keskinäisen kilpailun luovan Mercedeksen talliin positiivista kilpailullista painetta.

– Viime vuosi oli hänelle vaikea, sillä hänen oli totuteltava uuteen talliin, autoon ja hallintaominaisuuksiin. Nyt hän on käynyt läpi sen prosessin, ja odotan hänen olevan huippukunnossa. Hän on varmasti parhaimmillaan, ja niin aion olla minäkin, Hamilton intoili.

Lähde: Sky Sports