© Kuva: Getty Images

Kiintoisa huomio! Sebastian Vettel kyseenalaisti Red Bullin ja Mercedeksen testivauhtia – epäilyn taustalla merkittävä tekijä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ferrarin F1-tallin tähtipilotti Sebastian Vettel epäilee, että tallinsa ykköshaastajien Red Bullin ja Mercedeksen pitkien vetojen vauhti Barcelonan talvitesteissä saattoi hämätä katsojia.

Mercedeksen ja Red Bullin hurja vauhti pitkien ajojen testeissä vaikutti olevan varsin vakuuttavaa. Epävirallisten mittauksien mukaan kummatkin tallit olivat Ferraria nopeampia kisasimulaatioissa.

Kaikki ei ole kuitenkaan välttämättä miltä näyttää. Saksalaiskuskin mukaan kilpailijoiden vahvat näytöt Barcelonassa eivät vältämättä kerro paljoakaan uusien autojen todellisesta kisavauhdista.

Vettel muistutti, että Mercedes ja Red Bull ajoivat pitkät vetonsa pelkästään keskipehmeillä renkailla.

– Meidän kilpailijamme Red Bull ja Mercedes käyttivät vain yhtä rengastyyppiä kisasimulaatioitaan varten. Niin ei voi tehdä GP-kisoissa. Se vaikuttaa merkittävästi kisastrategioihin ja viime kädessä tuloksiin, saksalaistähti huomautti.

Lähde: Autosport

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon