© Kuva: Getty Images

Fernando Alonsolta huima paljastus! F1-ura oli jo lähellä päättyä – ”Kyllä, olisin lopettanut ja…”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

McLarenin F1-tallin tähtikuljettaja Fernando Alonso on paljastanut pohtineensa F1-uransa lopettamista viime kauden jälkeen. Konkarikuski oli ajatellut keskittyvänsä jatkossa ainoastaan Indy 500:n ja Le Mansin 24 tunnin ajojen mestaruuksien voittamiseen.

Espanjalaistähti oli jo valmis lyömään ajohanskansa naulaan formuloiden puolella. Maailmanmestaruuden F1:ssä saavuttanut kuljettaja oli löytänyt uuden tavoitteen, joka innosti häntä suuresti.

– Kyllä, pohdin sitä mahdollisuutta että olisin lopettanut urani Formula 1:ssä ja vaihtanut sarjaa. Viime vuonna Indy 500:n jälkeen mietin, että olisin keskittynyt seuraavana vuonna pelkästään ”triplakruunun” jahtaamiseen ja ajanut Indyssä ja Le Mansissa, Alonso myönsi F1 Racingin haastattelussa.

Viime hetkillä mies tuli kuitenkin toisiin aatoksiin, ja päätti jatkaa uraansa.

– Päätin kuitenkin lopulta, että nyt ei ollut oikea aika. Ei juuri nyt, ei näillä tuloksilla. Se ei tuntunut oikealta. Tiesin, että olisin katunut sitä koko loppu-urani ajan. Se olisi jättänyt huonon maun suuhuni, espanjalainen muisteli.

Lähde: Autosport, F1 Racing

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon