Haasin vire oli Australian GP:n aika-ajojen suurin yllätys. Kevin Magnussen oli kuudenneksi ja Romain Grosjean seitsemänneksi nopein.

Lähtöruuturangaistusten ansiosta kuljettajat starttaavat huomiseen kisaan pykälää paremmilta paikoilta. Saumat isoihin pisteisiin ovat ilmeiset, ja tallin hyökkäystä johtava Magnussen tietää sen.

Magnussenia lämmittää paitsi erinomainen sijoitus, myös se tosiasia, että entiset työnantajat McLaren ja Renault jäivät taakse.

– Olen erittäin onnellinen, kun pystyimme lyömään nuo kaksi tiimiä. Me olemme niin paljon pienempi talli kuin nuo kaksi, joten meidän täytyy olla todella ylpeitä näistä hetkistä, Magnussen iloitsi aika-ajojen jälkeen.

McLarenin Fernando Alonso piikitteli aiemmin viikonloppuna Haasin hyvän vauhdin olevan täysin Ferrarin ansiota (uutinen). Tallit tekevät tiivistä yhteistyötä, joten auto on hyvin pitkälti italialaistallin suurten resurssien luomus.

Magnussen heittää Alonsolle vastakuitin.

– Hän on ärsyyntynyt, koska pystymme lyömään heidät. Ja en ihmettelen miksi. Tiedänhän minä, millaiset resurssit heillä on käytettävissään. Täytyy olla ärsyttävää, kun sarjan pienin talli pystyy päihittämään heidät, kauteen 2015 asti tallin riveissä kuljettajana työskennellyt tanskalainen totesi.