Vaikka monet epäilivät uhkarohkeaa siirtoa epäluotettavuudesta tunnetun moottorivalmistajan hoiviin, on McLaren ollut tyytyväinen yhteistyöhönsä Renaultin kanssa.

Tallipäällikkö Zak Brown kertoi Sky Sportsille, että yhteiselo on ollut kuin suorastaan ruusuilla tanssia. Epäilyistä huolimatta Renaultin koneet eivät ole yskineet vielä kertaakaan.

– Kaikki on sujunut todella hyvin. Meillä on todella läheinen työsuhde. Kaikki ovat tehneet todella kovaa töitä talvella. Yhteistyö on ollut hyvää. Olemme nauttineet siitä, ja hekin ovat nauttineet, joten toistaiseksi kaikki on mennyt mainiosti, Brown myhäili.

Renaultin voimin kisanneen Lotuksen tekniikkajehuna toiminut McLaren-pomo Eric Boullier varoi kuitenkaan ylihehkuttamasta tallinsa edistystä. Toistaiseksi yhteistyö vaikuttaa lupaavalta, mutta toria ei vielä varata mestaruusjuhlia varten.

– Odotan tältä kaudelta paljon, mutta emme vedä vielä mitään johtopäätöksiä tai aseta odotuksia juuri nyt. Ensin meidän on ymmärrettävä, missä olemme menossa. Meidän on päästävä automme sisään ja kerrottava havaintomme Wokingiin [McLarenin tukikohtaan], Boullier valotti Sky Sportsille.