Williamsin F1-talli on kyllästynyt julkisuudessa pyörineeseen keskusteluun venäläislupaus Sergei Sirotkinin palkkauksesta. Rikkaan venäläispankin tukemaa kuskia on haukuttu jatkuvasti ”maksukuskiksi”. Tallin omistajasuvun edustaja Claire Williamsin raivostui väitteistä, ja heitti nyt varsin tulisen vastauksen kaikille arvostelijoille.

Tallipomon mukaan Lance Strollin ja Sirotkinin muodostamaa kuskikaksikkoa ei ole mitään syytä herjata vain siksi, että heillä sattuu olemaan taustallaan varakkaita sponsoreita.

– Ei ole yhtään tavatonta, että F1-kuskeilla on taustallaan rahaa. Suoraan sanottuna, luojan kiitos, että heillä on. Maksukuskeista puhuminen on asiatonta ja täysin tarpeetonta, Williams latasi.

Brittitallin johtonainen muistutti epäilijöitä siitä, että kuka tahansa talli ottaisi rahakkaan sponsorin avosylin vastaan.

– Mielestäni on äärimmäisen naiivia haukkua jotain kuljettajaa maksukuskiksi. On mahtavaa tallin kannalta, jos jollain kuskilla on taloudellisia yhteistyökumppaneita. Talli hyötyy siitä suuresti, Williams tykitti Motorsportin haastattelussa.