Red Bullin tähtikuljettaja Max Verstappenin mukaan energiajuomajätin talli halitsisi formuloita ylivoimaisesti, jos se ajaisi formuloiden hallitsevan maailmamestarin Mercedeksen moottoreilla.

Hollantilaistähti uskoo, että Red Bullin tekninen osaaminen on ylivertaista jopa saksalaiseen huipputalliin verrattuna. Hänen mielestään ”Mersun” ainoa ase ankarassa MM-taistelussa on heidän nopea ja luotettava voimanlähteensä.

– Jos meillä olisi auton takana Mercedeksen kone, kukaan ei näkisi meitä enää koskaan. Kaikki jäisivät jälkeen, Verstappen väitti Autosportin haastattelussa.

Huippukuskin mukaan Red Bullin moottoritoimittajan Renaultin suurin heikkous kilpailijoihin verrattuna on edelleen tehojen vähyys.

Verstappen intti, että ranskalaisten koneesta löytyy reilusti muita vähemmän hevosvoimia. Toinen ongelmakohta on hänen mielestään myös energiankeruujärjestelmä MGU-H.

– Meidän laitteemme eivät ole vain ollenkaan niin vakaita kuin Ferrarilla ja Mercedeksellä. Asiassa on tietysti kyse monesta tekijästä. Muuten he olisivat ratkaisseet sen jo aikoja sitten, Verstappen pohdiskeli.