F1-sarjan pomolta kova linjaus – Ferrarin erityisasema ollaan riistämässä pois

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Carey vetää voimakkaan linjauksen formulamaailman tulevaisuutta koskien. Liberty Media -pomon miete on kylmä suihku Ferrarille ja sen vaatimuksille.

Ferrari on uhannut useaan otteeseen nostavansa kytkintä formula ykkösistä, mikäli sen vaatimuksiin ei suostuta tulevaisuuden säänöistä puhuttaessa. Uhkailu ja kiristys ovat toimineet tähän asti, mutta nyt Carey aikoo puhaltaa pilliin leikin loppumisen merkiksi.

Reilun vuoden sarjan johtohahmona toiminut Carey aikoo riistää sarjan legendaarisimman tallin aseista.

– Ferrari on tarunhohtoinen nimi ja erittäin tärkeä sarjalle, mutta meidän on kohdeltava sitä tasaveroisesti muiden tallien kanssa. Haluamme muuttaa sarjaa paremmaksi, ja tässä tapauksessa kaiken edellä ajavat fanit, eivät tallit, Carey toteaa Corriere della Seralle.

Careyn mukaan sarja aikoo jatkossakin pitää huolen, että muutokset palvelevat faneja ja heidän viihtymistään sarjan parissa. Pöydällä on useita keinoja tehdä lajista entistäkin katsojaystävällisempi.

– Olemme saaneet jo nyt paljon aikaan. Olemme aktivoituneet sosiaalisessa mediassa, varikolla meno on aiempaa avoimempaa ja fanit ovat palanneet jälleen katsomoihin, mikä on tuonut myös pääsylippujen hintoja alaspäin. Töitä on vielä paljon tehtävänä, mutta suunta on oikea, Carey intoilee.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!