© Kuva: Getty Images

F1-sarjan johtohahmo ei halua katsoa nenänvartta pitkin muita sarjoja: ”Hyvin harvoin oikeita tapoja toimia on vain yksi”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

F1-sarjan kilpailutoimenjohtaja Charlie Whiting kokee formula ykkösten olevan valmis ja halukas kuuntelemaan ja kokeilemaan myös muiden sarjojen mielipiteitä ja hyväksi havaitsemia toimenpiteitä.

Kansainvälinen autoliitto FIA järjestää tällä viikolla seminaarin kaikille järjestön alaisille kilpailutoimenjohtajille. Kattojärjestöön kuuluu runsaasti eri lajeja, joten myös toimintatavoissa on paikoin selviä eroja.

Formuloiden vastaavassa roolissa toimiva Whiting on näkyvä hahmo omassa kategoriassaan. Hän ei kuitenkaan halua katsoa ylen muiden sarjojen toimintatapoja.

– Seminaarin ensisijainen tarkoitus on tuoda esiin erilaisia tapoja ja keinoja tehdä asioita oikein. Hyvin harvoin voi olla tilanne, jossa oikeita tapoja toimia on vain yksi. Haluankin sarjojen, myös F1:sten, keskustelevan keskenään ja löytävän keinoja sanoa ”tuohan on hyvä idea, tuota voisimme käyttää sarjassamme”, Whiting kertoo f1i.comin mukaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon