F1-sarjan johtohahmo ei halua katsoa nenänvartta pitkin muita sarjoja: ”Hyvin harvoin oikeita tapoja toimia on vain yksi”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

F1-sarjan kilpailutoimenjohtaja Charlie Whiting kokee formula ykkösten olevan valmis ja halukas kuuntelemaan ja kokeilemaan myös muiden sarjojen mielipiteitä ja hyväksi havaitsemia toimenpiteitä.

Kansainvälinen autoliitto FIA järjestää tällä viikolla seminaarin kaikille järjestön alaisille kilpailutoimenjohtajille. Kattojärjestöön kuuluu runsaasti eri lajeja, joten myös toimintatavoissa on paikoin selviä eroja.

Formuloiden vastaavassa roolissa toimiva Whiting on näkyvä hahmo omassa kategoriassaan. Hän ei kuitenkaan halua katsoa ylen muiden sarjojen toimintatapoja.

– Seminaarin ensisijainen tarkoitus on tuoda esiin erilaisia tapoja ja keinoja tehdä asioita oikein. Hyvin harvoin voi olla tilanne, jossa oikeita tapoja toimia on vain yksi. Haluankin sarjojen, myös F1:sten, keskustelevan keskenään ja löytävän keinoja sanoa ”tuohan on hyvä idea, tuota voisimme käyttää sarjassamme”, Whiting kertoo f1i.comin mukaan.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!